Wanneer je een werkgeversverklaring nodig hebt voor een huurhuis, een nieuwe of gewijzigde hypotheek, kan het onderwijskantoor die voor je verzorgen via Youforce Self Service. Log daarvoor weer in bij Youforce. Je vindt de inlogknop op onze HOME-pagina.

Vraag wel eerst aan je bank of instantie of zij vereisen dat dit op een door hen verstrekt formulier moet gebeuren. Zo ja, vul zelf helemaal niets in op dit formulier, want banken hebben daar erg strenge regels voor.

Stuur dit formulier naar psa@onderwijskantoordecirkel.nl of deponeer het bij ons in de brievenbus en geef aan wanneer je het uiterlijk nodig heeft, zodat wij dit tijdig voor je kunnen invullen.

Wanneer geen speciaal formulier is vereist, gebruiken wij het standaard model hiervoor.

Wij sturen het ingevulde formulier zo snel mogelijk per post en meestal ook per mail naar je toe. Je kunt natuurlijk ook aangeven dat je het wilt komen ophalen. Bel ons dan om dit af te spreken.

Het kan ook zijn dat je om andere redenen een verklaring nodig hebt. Mail of bel ons dan om uit te leggen waarvoor je de verklaring nodig hebt. Wij stellen deze dan voor je op.