Vakantiesluiting De Cirkel

Vakantiesluiting De Cirkel

Vakantiesluiting tussen 18 juli en 20 augustus 2024

Met de vakantie in zicht willen wij iedereen erop attenderen dat de financiële en personeels- en salarisadministratie van Onderwijskantoor De Cirkel gesloten is tussen 18 juli en 20 augustus 2024. Op 25 juli worden de salarissen over de maand juli uitbetaald. Op 12 juli is de salarisspecificatie hiervan zichtbaar in het personeelsdossier, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om het te ontvangen salaris alvast te kunnen controleren.

Voor vragen hierover kan je telefonisch terecht bij De Cirkel. De contactgegevens zijn te vinden op onze contactpagina.

Controleren openstaande taken

Met het nieuwe schooljaar in zicht, worden er veel wijzigingen doorgevoerd welke van invloed zijn op je arbeidsovereenkomst. Controleer of jij nog openstaande taken hebt op Afas Insite en rond deze af voor de zomervakantie begint. Denk hierbij aan een arbeidsovereenkomst die nog digitaal getekend moet worden of andere aanpassingen waar je akkoord voor moet geven.
Log in op www.afasonline.nl ga naar InSite, op de start pagina zie je een overzicht genaamd mijn taken, hier staan alle openstaande taken die je persoonlijk moet afhandelen.

Werkgeversverklaring

Mogelijk heb je tijdens de vakantieperiode een werkgeversverklaring nodig. In de sluitingsperiode van De Cirkel is het helaas niet mogelijk om aan een dergelijk verzoek te voldoen. Tot uiterlijk maandag 15 juli is het mogelijk om een werkgeversverklaring bij ons op te vragen via AFAS InSite.

Ook willen wij erop wijzen dat de grote hypotheekverstrekkers geen werkgeversverklaringen meer nodig hebben. In dat geval maken hypotheekverstrekkers (met toestemming van de aanvrager) gebruik van het loon- en werkgeververleden zoals bekend bij het UWV.

Spoed?

Mocht er tijdens de vakantie toch een probleem voordoen (bijvoorbeeld als het gaat om niet ontvangen salaris over de maand juli), stuur dan een mailbericht met urgentie naar: nissewijs@onderwijskantoordecirkel.nl of edumare@onderwijskantoordecirkel.nl of onderwijscollectief@onderwijskantoordecirkel.nl. De mail wordt één keer per week, uitgelezen. Alleen in geval van spoed ondernemen we actie en ontvang je een reactie.

Fijne vakantie

Namens alle medewerkers van Onderwijskantoor De Cirkel wensen wij je een fijne en ontspannen vakantie toe!