Onderwijskantoor De Cirkel

Salaris en Loonstrook

Netto loonberekening

Wanneer je een voorbeeldberekening wil hebben van je netto salaris bij een eventuele wijziging, bijvoorbeeld bij opname Duurzame Inzetbaarheid, betaald of onbetaald (ouderschaps-)verlof, dan kunnen wij dat voor je doen. Wij hebben dan wel genoeg informatie van je nodig. Kijk op onze contactpagina voor het juiste mailadres. Overweeg je minder te gaan werken, kijk dan eerst op onze pagina “Minder gaan werken”

Wanneer je ons duidelijk maakt wat er berekend moet worden, zoals hoeveel dagen wil je blijven werken, hoeveel dagen verlof wil je opnemen, en voor hoelang etc, dan sturen wij je de berekening zo snel mogelijk toe.

Bedenk wel, dat aan proefberekeningen nooit rechten kunnen worden ontleend. Proefberekeningen zijn redelijk nauwkeurig, maar kunnen afwijken van de reĆ«le situatie in een bepaalde salarismaand.

Nog geen welkomstmail voor Afas ontvangen?

Zodra je als nieuwe medewerker in Afas bent geregistreerd, ontvang je een welkomstmail met links naar onze hulppagina voor het inloggen. Deze wordt per mail verzonden naar het mailadres dat je bij je indiensttreding hebt opgegeven. Na registratie in Afas kun je dan ook met dat mailadres inloggen, ook zonder welkomstmail. Op de hulppagina vind je verdere uitleg.

Zodra je kunt inloggen, kun je je loonstroken raadplegen, je eigen dossier inzien en eventuele wijzigingen doorgeven.

Lukt het inloggen niet? Laat het ons weten. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Mail naar fb@onderwijskantoordecirkel.nl