Onderwijskantoor De Cirkel

Loonbelasting

Om voor loonheffingskorting in aanmerking te komen voor de loonbelasting, dien je zelf te zorgen voor een ingevulde opgaaf gegevens voor de loonheffing en deze bij De Cirkel ondertekend in te leveren. Wanneer het onderwijskantoor niet in het bezit is van deze opgaaf, mogen wij géén heffingskorting toepassen op uw salaris. Je betaalt dan dus (veel) meer loonbelasting.

Wanneer je nieuw in dienst treedt, ontvang je dit formulier vanzelf bij je aanstellingspapieren.

Wanneer je situatie verandert, kan het zijn dat je een gewijzigde opgaaf moet doen om de inhouding van loonbelasting aan te passen. Dit is altijd het geval, wanneer je een tweede en grotere aanstelling hebt bij een andere werkgever. Je laat de heffingskorting toepassen bij de werkgever met de grootste aanstelling.

Als je inlogt op Afasonline.nl (klik hiervoor op de HOME-pagina) ga je naar ‘Mijn Insite’ en klik dan op ‘Mijn Gegevens’.

Daar vind je de knop ‘Aanpassen loonheffingskorting’

Het papieren formulier hoef je dan NIET meer te downloaden en in te sturen. Je kunt op het formulier wel veel relevante informatie lezen.

Wil je meer informatie over loonheffing en andere kortingen, zoals ouderschapsverlofkorting of levensloopverlofkorting, dan verwijzen we je graag naar de site van de belastingdienst.